Productspecificatie

Productnaam
Appeltaart
Productinformatie
Een typische Nederlandse appeltaart gemaakt van een roomboter appeltaart bodem gevuld met een mengsel van appeltjes, rozijnen en kaneel.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: appel(65%), TARWEbloem, suiker, EI, roomboter(MELK), rozijnen, maiszetmeel (gemodificeerd), TARWEzetmeel, citroenschil, Kruiden En Specerijen(kaneel(<1%)), bakkerszout, Rijsmiddel(E500, E450), Emulgator(E472b, E477), glucosestroop, MELKpoeder (magere), katoenzaad, calciumcarbonaat, aardappelzetmeel (gemodificeerd), Antiklontermiddel(Antiklontermiddel (E504), E535), Conserveermiddel(E202), enzymen, kleurstof(E160a), Meelverbeteraar(E300), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), TARWEmoutmeel, Zuurteregelaar(E330)
Allergenen
Melk, Ei, Gluten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bewaren bij maximaal +7°C ten minste houdbaar tot 5 dagen. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak niet te lang van te voren en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 756.81 KJ
Energie KCal 180.76 KCal
Eiwit 2.21 g    
Koolhydraten 30.93 g    
   - Suikers 21.25 g    
Vetten 4.83 g    
   - Verzadigd 2.84 g    
Voedingsvezels 1.11 g    
Zout 0.31 g