Productspecificatie

Productnaam
Espresso gebakje
Productinformatie
Espresso gebakje gemaakt van hazelnootschuim gevuld met mokka crème. Versierd met een toef slagroom en hazelnootstrooisel.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: suiker, room(MELK), water, roomboter(MELK), HAZELNOTEN(6%), weipoeder(MELK), Gemodificeerd Zetmeel(E1414), EI-EIwit, aardappelzetmeel (gemodificeerd), MELKpoeder (magere), caramelstroop, Lactose(MELK), glucosestroop, TARWEzetmeel, CACAOpoeder, zetmeel (gemodificeerd), invertsuikerstroop, Aroma(cafeïne), Conserveermiddel(E202), Emulgator(E322), Geleermiddel(E450, E339), kleurstof(E150a), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Stabilisator(E412, E407), Verdikkingsmiddel(E410, E404, E407, E415, E466), Voedingszuur(E330), zout, Zuurteregelaar(E500, E331)
Allergenen
Melk, Ei, Gluten, Soja, Noten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bewaren bij maximaal +7°C ten minste houdbaar tot 3 dagen. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak niet te lang van te voren en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1452.99 KJ
Energie KCal 347.04 KCal
Eiwit 2.3 g    
Koolhydraten 41.24 g    
   - Suikers 36.9 g    
Vetten 19.19 g    
   - Verzadigd 11.17 g    
Voedingsvezels 0.68 g    
Zout 0.27 g