Productspecificatie

Productnaam
8 Harde Wener petit fours
Productinformatie
Gevuld met de smaken: hazelnoot, mokka, chocolade en 5x marasquin creme.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: suiker, roomboter(MELK), water, TARWEbloem, AMANDELEN, EI, weipoeder(MELK), Gemodificeerd Zetmeel(E1414), CACAOboter, aardappelzetmeel (gemodificeerd), MELKpoeder, MELKpoeder (magere), CACAOmassa, Lactose(MELK), EI-EIwit, glucosestroop, HAZELNOTEN(<1%), suiker, bakkerszout, PEULVRUCHTEN (witte bonen), rijstebloem, aardappelzetmeel, citroenschil, abrikozenpitten(<1%), AMANDELEN (bitter), LUPINEmeel, koolzaad, TARWEzetmeel, zout, calciumcarbonaat, Antiklontermiddel(Antiklontermiddel (E504), E535), Aroma(mokka, vanille, citroen), citroenvezel, Conserveermiddel(E202), Emulgator(E322 (TARWE, SOJA)), enzymen, Geleermiddel(E450, E339), Glansmiddel(E904, E414), kleurstof(E160a), Meelverbeteraar(E300), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma, vanille), Rijsmiddel(E450, E500), Stabilisator(E412), TARWEmoutmeel, Verdikkingsmiddel(E404, E407, E415, E466), Zuurteregelaar(E331, E330)
Allergenen
Melk, Ei, Noten, Gluten, Soja, Lupine
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bewaren bij maximaal +7°C ten minste houdbaar tot 5 dagen. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak niet te lang van te voren en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1673.42 KJ
Energie KCal 399.69 KCal
Eiwit 4.65 g    
Koolhydraten 39.75 g    
   - Suikers 28.47 g    
Vetten 24.56 g    
   - Verzadigd 13.46 g    
Voedingsvezels 1.33 g    
Zout 0.39 g