Productspecificatie

Productnaam
Roombroodje
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: water, TARWEbloem, room(MELK), suiker, dextrose, MELKpoeder, maiszetmeel, weipoeder(MELK), gist, bakkerszout, TARWEgluten, wei-eiwit (concentraat)(MELK), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm), gelatine (rund), LUPINEmeel, veldbonenmeel, Emulgator(E471, E482, E322(TARWE)(SOJA)), TARWEmeel, raapzaadolie, ROGGEbloem, zetmeel (gemodificeerd), botervet(MELK), TARWEvezel, Antiklontermiddel(E341), Aroma(aroma), E920, enzymen, gistextract, glucosestroop, kleurstof(E160b), Meelverbeteraar(E300), MELKeiwit, rietsuiker, Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, vanille, zout
Allergenen
Gluten, Melk, Soja, Lupine
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bewaren bij maximaal +7°C ten minste houdbaar tot 4 dagen. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak niet te lang van te voren en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 934.84 KJ
Energie KCal 223.28 KCal
Eiwit 5.03 g    
Koolhydraten 31.71 g    
   - Suikers 10.29 g    
Vetten 8.34 g    
   - Verzadigd 5.51 g    
Voedingsvezels 0.75 g    
Zout 0.55 g