Productspecificatie

Productnaam
Cake slagroom
Productinformatie
Niets is lekkerder dan een cake slagroom punt. De punt is gemaakt van moscovische cake met een laagje frambozenbessenjam en slagroom. De punt is afgewerkt met verse vruchtjes.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: room(MELK), suiker, EI, meloen, TARWEbloem, druiven, aardbeien(3%), water, ananas, AMANDELEN, TARWEzetmeel, glucose-fructosestroop, CACAOmassa, frambozenpuree, rode bessen puree, glucosestroop, Emulgator(E472b, E477, E322 (TARWE, SOJA), E472a), CACAOboter, EI-EIwit, Rijsmiddel(E450, E500), MELKpoeder (magere), gelatine, alcohol, Geleermiddel(E440), boterolie(MELK), Aroma(aroma), Conserveermiddel(E202), Natuurlijk Aroma(vanille), Stabilisator(E412, E407), Verdikkingsmiddel(E414), Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E331, E330)
Allergenen
Melk, Soja, Ei, Gluten, Noten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaren bij maximaal +7°C ten minste houdbaar tot 2 dagen. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak niet te lang van te voren en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1244.4 KJ
Energie KCal 297.22 KCal
Eiwit 3.2 g    
Koolhydraten 26.91 g    
   - Suikers 22.34 g    
Vetten 19.77 g    
   - Verzadigd 12.68 g    
Voedingsvezels 0.66 g    
Zout 0.29 g