Productspecificatie

Productnaam
Tompouce
Productinformatie
De tompouce een van de bekendste gebakjes. Twee plakjes bladerdeeg met ertussen verse zwitserse room bedekt met een laagje roze fondant en een streepje slagroom.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: water, room(MELK), suiker, TARWEbloem, roomboter(MELK), MELKpoeder, maiszetmeel, glucosestroop, EI, gelatine (rund), zetmeel (gemodificeerd), vanille, Antiklontermiddel(E341), Aroma(aroma), Conserveermiddel(E202), E920, Emulgator(E471), kleurstof(E160b), LUPINEmeel, Meelverbeteraar(E300), rietsuiker, Stabilisator(E407), TARWEzetmeel, weipoeder(MELK), zout
Allergenen
Gluten, Melk, Ei, Lupine
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bewaren bij maximaal +7°C ten minste houdbaar tot 2 dagen. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak niet te lang van te voren en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1163.87 KJ
Energie KCal 277.99 KCal
Eiwit 2.79 g    
Koolhydraten 29.55 g    
   - Suikers 20.96 g    
Vetten 16.67 g    
   - Verzadigd 11.48 g    
Voedingsvezels 0.17 g    
Zout 0.21 g