Productspecificatie

Productnaam
Chipolata taart
Productinformatie
De echte klassieker de chipolata taart is gemaakt van moscovische cake gevuld met zwitserse room daardoor heen fijn gemaakte bitterkoekjes en marisquin. De taart is feestelijk afgewerkt met marsepein.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: suiker, water, EI, room(MELK), roomboter(MELK), AMANDELEN, TARWEbloem, abrikozenpuree, kersen (2%), TARWEzetmeel, weipoeder(MELK), Lactose(MELK), Gemodificeerd Zetmeel(E1414), MELKpoeder, glucose-fructosestroop(TARWE), Stabilisator(E420, E407), aardappelzetmeel (gemodificeerd), MELKpoeder (magere), zetmeel, alcohol, PEULVRUCHTEN (witte bonen), glucosestroop, CACAOboter, rijstebloem, Emulgator(E472b, E477, E322 (TARWE, SOJA), E476, E336, E472a), aardappelzetmeel, LUPINEmeel, Rijsmiddel(E450, E500), abrikozenpitten (<1%), AMANDELEN (bitter), CACAOmassa, gelatine (rund), water, raapzaadolie, Aroma(aroma, vanille, vanilline), Zuurteregelaar(E331, E330), zetmeel (gemodificeerd), Conserveermiddel(E202, E200, E220(SULFIET)), Geleermiddel(E440, E339, E450, E516), EI-EIwit, Plantaardig Vet(palm, kokos, palm), kleurstof(E120, E160b, E171, E172, E100, E133, E141, E150a, E153, E160a), Antiklontermiddel(E341), boterolie(MELK), E160b (ii), EI-EIwit (gedroogd), Glansmiddel(E904), mais, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma, vanille), saffloerextract, TARWE, vanille, Verdikkingsmiddel(E401, E407, E414, E415, E460, E461, E464, E466, E903), Voedingszuur(E330), zout
Allergenen
Ei, Melk, Gluten, Soja, Noten, Sulfiet, Lupine
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bewaren bij maximaal +7°C ten minste houdbaar tot 5 dagen. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren, plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak niet te lang van te voren en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1236 KJ
Energie KCal 295.21 KCal
Eiwit 3.8 g    
Koolhydraten 44 g    
   - Suikers 35 g    
Vetten 16 g    
   - Verzadigd 6 g    
Voedingsvezels 0.8 g    
Zout 0.39 g