Productspecificatie

Productnaam
Aardbei kwarkpunt
Productinformatie
De aardbeien kwarkpunt is gemaakt op een bodem van amandelbeslag met daarop aardbeienkwark. Het is afgewerkt met een toefje crème.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: room(MELK), suiker, water, EI, TARWEbloem, roomboter(MELK), AMANDELEN, aardbeien (3%), glucosestroop, frambozen, citroensap (concentraat), glucose-fructosestroop, Gemodificeerd Zetmeel(E1414, E1442), aardbeienpuree, gelatine (rund), weipoeder(MELK), gelatine, kersenpuree, aardappelzetmeel (gemodificeerd), CACAOboter, MELKpoeder (magere), EI-EIwit, Lactose(MELK), MELKpoeder, Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit), alcohol, water, maiszetmeel (gemodificeerd), CACAOmassa, Plantaardig Vet(palm), Conserveermiddel(E202), TARWEzetmeel, bakkerszout, Zuurteregelaar(E331, E330, E332, E509), Rijsmiddel(E450, E500), Aroma(aardbei, aroma, framboos), Stabilisator(E440, E407), Voedingszuur(E330), Antiklontermiddel(Antiklontermiddel (E504), E535), Antischuimmiddel(E900), boterolie(MELK), calciumcarbonaat, citroenvezel, Emulgator(E322 (TARWE, SOJA), E472a, E492), enzymen(TARWE), Geleermiddel(E339, E440, E450, E516), kleurstof(E101, E120, E160a), Meelverbeteraar(E300), Natuurlijk Aroma(citrus, natuurlijk aroma, vanille), saffloer (concentraat), TARWEmoutmeel, Verdikkingsmiddel(E401, E406, E407, E414, E415, E418, E466), zout
Allergenen
Melk, Soja, Ei, Gluten, Noten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaren bij maximaal +7°C ten minste houdbaar tot 3 dagen. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak niet te lang van te voren en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1286 KJ
Energie KCal 307.16 KCal
Eiwit 4.3 g    
Koolhydraten 29 g    
   - Suikers 21 g    
Vetten 19 g    
   - Verzadigd 12 g    
Voedingsvezels 0.8 g    
Zout 0.17 g