Productspecificatie

Productnaam
Appelpunt
Productinformatie
Een typische Nederlands gebakje de Appelpunt gemaakt van roomboter appeltaartdeeg. Gevuld met een mengsel van appeltjes, rozijnen en kaneel.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: appel(59%), suiker, TARWEbloem, EI, roomboter(MELK), rozijnen, water, maiszetmeel (gemodificeerd), glucosestroop, TARWEzetmeel, citroenschil, Kruiden En Specerijen(kaneel(<1%)), bakkerszout, Rijsmiddel(E500, E450), Emulgator(E472b, E477, E322 (TARWE, SOJA)), MELKpoeder (magere), katoenzaad, calciumcarbonaat, aardappelzetmeel (gemodificeerd), Antiklontermiddel(Antiklontermiddel (E504), E535), Conserveermiddel(E202), enzymen, Geleermiddel(E440), kleurstof(E160a), Meelverbeteraar(E300), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), TARWEmoutmeel, Verdikkingsmiddel(E414), Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E330)
Allergenen
Melk, Soja, Ei, Gluten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bewaren bij maximaal +7°C ten minste houdbaar tot 3 dagen. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak niet te lang van te voren en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 727.81 KJ
Energie KCal 173.83 KCal
Eiwit 2.02 g    
Koolhydraten 30.34 g    
   - Suikers 20.89 g    
Vetten 4.42 g    
   - Verzadigd 2.59 g    
Voedingsvezels 1.05 g    
Zout 0.28 g