Aardbeischelp

€ 3
60
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Een echte seizoen topper; de aardbeienschelp! Een schelp van bladerdeeg ingesmeerd met chocolade en gevuld met Zwitserse room. Afgewerkt met verse aarbeien en slagroom.

Allergene stoffen

Gluten Lupine Melk Soja

Melk, Gluten, Soja, Lupine

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bewaren bij maximaal +7°C ten minste houdbaar tot 3 dagen. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak niet te lang van te voren en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.