Espresso gebakje

€ 2
99
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Espresso gebakje gemaakt van hazelnootschuim gevuld met mokka crème. Versierd met een toef slagroom en hazelnootstrooisel.

Seizoenen van assortimenten

Dit product is door assortiment 'Gebak'
niet leverbaar op 27-4

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Noten Soja

Melk, Ei, Gluten, Soja, Noten

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bewaren bij maximaal +7°C ten minste houdbaar tot 3 dagen. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak niet te lang van te voren en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.